Absolut Anti-Age-serien

botten är det nya svarta kaviaren, tenderade ihosi, stimuloi kollageenin tuotantoa soluissa, silottaa ja vähentää ryppyjä ja juonteita, ja tekee ihosta joustavamman.

Slide 2

Vårt varumärke är ansvarig för att göra, att våra produkter tillverkas etiskt. Genom att välja våra produkter stöds av den lokala Siberian uppehälle småbrukare och miljö.

Slide 3

Tänä päivänä Natura Siberica on ainoa yritys maailmassa, joka on luonut ainutlaatuisen Siperian Setriä ja Altain tyrnimarjaa sisältävän pohjan tuotteilleen. Nämä Siperian kasvit ovat täynnä E-, F-, C- ja A-vitamiineja, kuten myös sisältävät harvinaisia puolityydyttymättömiä Omega 3,6,7, och 9 happoja.

Slide 4

Naturliga kosmetiska produkter är säkra

Produkter som inte innehåller skadliga ämnen i kroppen, kuten SLS:en, parabeeneja, allergeeneja, och artificiella färger. De inte har dem testat på djur, och i ICEA- Ecocert-ja sertifioitu.

DIZAO ORGANICS

Ainutlaatuinen kosteuttava ripsiväri, 95% Organic Lip Balms ja 90% Organic Lip Color Balms. USDA-sertifioitu.

Organicstore.fi - luomu kosmetiikka nettikauppa

Avattu uusi luomukosmetiikka nettikauppa! Kom tutustumaan luomu kasvojen, vartalon, hiusten och Lasten hoitotuotteisiin!

Jälleenmyyjille

Silkway on virallinen maahantuoja ja edustaja Natura Siberica, Dizao Organics, Organic Shop ja Planeta Organica tuotesarjoista Suomessa. Olemma avoimia yhteistyölle uusien jälleenmyyjien kanssa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat toimia jälleenmyyjänä.

Silkway on virallinen maahantuoja seuraavista tuotesarjoista: Natura siberica, Dizao Organics, Organic Shop, Planeta Organica ja Organic Therapy. Jos olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, ota meihin yhteyttä: tilaus(at)naistenkosmetiikka.fi