Helppo meikki arkeen onnistuu aloittelijaltakin

  • 06 Oct, 2021

Helppo arkimeikki korostaa kasvojesi parhaita piirteitä.

Helppo meikki arkeen ei koreile meikin määrällä, vaan on kevyt, raikas ja kasvojen parhaita piirteitä korostava. Muutamalla tarkkaan harkitulla tuotteella saat aikaan luonnollisen lopputuloksen, vaikka et olisi vielä kokenut meikkaaja. Puhtaat, hyvin kosteutetut kasvot ovat paras alusta meikille. Iho näyttää heti tunkkaiselle ja vanhemmalle, jos se on kuiva ja kiristelevä, joten aloitathan hyvän kosteutusrutiinin jo nyt. Arkimeikin tulisi olla myös nopea ja vaivaton, joten pidättäydy yksinkertaisessa.

Helppo meikki korostaa parhaita piirteitäsi

Arkeen sopivat loistavasti luonnolliset sävyt. Jos hiuksesi ja kulmasi ovat vaaleat, kannattaa ripsissä ja kulmissa suosia ruskean sävyjä. Kevyt peitevoide peittää ihon pahimmat virheet, mutta antaa ihon kuultaa läpi peittämättä sitä täysin. Kasvojen sävyyn sulautuvat voiteet ovat loistava valinta arjen meikkiin. Jos korostat kulmia ja silmiä, jätä huulet kevyemmälle meikille. Jos taas korostat huulia, vähennä silmämeikin määrää.

Ihon ollessa päivettynyt voi peitevoidetta vähentää entisestään. Ruskettunut hehku on kaunis ja raikas sellaisenaan. Kesän vaikka keskelle synkintä talvea tuo Australian Glow itseruskettavat tuotteet. Valikoimasta löytyy vaahtoja, suihkeita ja voiteita, joten jokainen löytää omansa. Itseruskettavat kannattaa levittää levityskintaalla, jolla saat helposti tasaisen lopputuloksen. Nämä itseruskettavat pitävät huolta niin ihostasi kuin ympäristöstäkin. Tuotteet sisältää vegaanisia ja luomulaatuisia raaka-aineita ja niitä saa kätevissä täyttöpakkauksissa.

Anna kauneutesi loistaa

Valitse hyvät ja kestävät tuotteet arkimeikkiin. Vaikka valikoima voi vaikuttaa mahdottoman suurelta, pienellä kärsivällisyydellä löydät juuri oikeat tuotteet omille kasvoillesi. Valitse ihonhoitotuotteet oman ihotyyppisi mukaan, värit ihosi, hiustesi ja kulmiesi värien perusteella ja huuliin kuulas ja raikas väri. Käytä värejä kevyesti ja anna oman kauneutesi loistaa.