Meikkipuuterin käyttö luonnollisesti

  • 09 Jan, 2022

Meikkipuuteri saa kasvot näyttämään sileämmältä.

Meikkipuuteri levitetään kasvoille kuivana, mutta se asettuu iholle samalla tavoin kuin meikkivoide. Meikkipuuterin käyttö sopii hyvin yksinään silloin, kun haluat kevyen ja hyvin luonnollisen meikin. Toinen mahdollisuus on käyttää sitä kuten puuteria, jolloin se suditaan meikkivoiteen päälle täydentämään ja kiinnittämään voidetta. Sillä voi myös korjata esimerkiksi aamulla tehtyä meikkiä päivän mittaan ja tulos pysyy edelleen hyvin luonnollisena. Se ei myöskään vaadi käytössä erillistä puuteria.

Meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä eli meikkipuuterin käyttö

Moni kaipaa iholleen ihanan pehmeää ja samettimaista kerrosta. Se onnistuu hyvin meikkipuuterilla ja taitavasti käytettynä kasvot eivät näytä pakkelimaisilta. Puuterillahan ei torjuta pelkästään ihon kiiltoa vaan sitä käytetään kiinnittämään meikkivoide paikoilleen. Yhdistämällä meikkivoiteen ja puuterin saa kasvoille kauniin sekä kestävän päivämeikin. Meikkipuuteri levitetään joko meikkisienellä tai suurella siveltimellä. Se toimii todella hyvin sellaisella iholla, jonka kosteustasapaino on kunnossa eikä selviä kuivia kohtia ole.

Esimerkiksi Sensai puuteri on erittäin miellyttävä ja samettisen tuntuinen sekä hyvin pehmeä meikkipuuteri. Tuotteella saa hyvin luonnollisen ja terveen näköisen lopputuloksen. Se tuo ihon omaa hehkua esiin sisältä päin. Meikkipuuterin saa levitettyä iholle pehmeästi, se liukuu iholle kauniisti ja sulautuu tuoden erinomaisen lopputuloksen. Tuotteesta on useampia eri värisävyjä, joten sitä on tarjolla monille käyttäjille.

Voidemainen vai jauhemainen meikkipuuteri

Kuten aina, markkinoilla on useammanlaisia meikkipuutereita. Voidemaisella saa loihdittua kauniin ja kevyen meikkipohjan nopeasti. Se on kevyempi kuin meikkivoide, mutta sopii hyvin myös ihon virheiden peittämiseen. Se sopii erittäin hyvin käytettäväksi normaalilla tai rasvoittuvalla iholla. Kuivan ihon pintakuivuutta se korostaa liikaa. Tarjolla niitä on myöskin jauhemaisina, jolloin lopputulos on hienojakoisempi. Se onkin makukysymys, kumpi tuntuu mukavammalta käyttää.