Ordinary seerumi ihon ongelmiin

  • 20 Jul, 2022

Ordinary seerumi auttaa ihon hoidossa.

Kanadalainen The Ordinary-tuotesarja sisältää tarkoin valitun kokoelman tehokkaita ja kliinisesti testattuja ihonhoitotuotteita. Ordinary seerumi tarjoaa apua ihon päivittäiseen hoitoon. Siltä löytyy tuotteita niin aknen, ryppyjen, herkän että rasvaisen ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskien tasoittamiseen. Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja onkin tärkeää, ettei rasita ihoaan liikaa. Ordinaryn suositus on enintään kolme seerumia päivässä. Peruskaava ihonhoidolle on puhdistus, kosteutus ja suojaus.

Ordinary seerumi kehittyy jatkuvasti

The Ordinary on jatkuvasti kehittyvä tuotesarja, joka hyödyntää tehokkaita kliinisiä teknologioita ja korostaa ihonhoitotuotteiden hinnoittelun sekä viestinnän avoimuutta. The Ordinary tarjoaa tuotteita rehellisesti ja se onkin ollut brändin tavoite alusta asti, olla luotettava ja rehellinen. Yritys ei käytä suuria summia markkinointiin, sillä tyytyväiset asiakkaat hoitavat sen puolen positiivisilla kokemuksillaan.

Seerumi on ihonhoidon tehotuote, jonka tarkoituksena on ravita ihoa ja valmistella se ottamaan hoitotuotteita vastaan. Seerumien idea piileekin siinä, että niissä on enemmän tehoaineita kuin muissa ihonhoidon tuotteissa. Seerumien vaikutus näkyy iholla kaikista nopeiten sillä niiden pienet tehoainemolekyylit imeytyvät syvälle ihoon. Seerumilla voi myös muokata meikkivoiteesta hoitavamman tai vahvistaa kasvonaamion tehoa.

Terve iho kertoo hyvinvoinnista

Ihon hyvinvointi lähtee aina sisältäpäin. Kaiken perustana on riittävän monipuolinen ruokavalio sekä riittävä nesteytys. Kuten sanotaan, vesi vanhin voitehista. Ruokavalion ja nesteytyksen lisäksi on tärkeää käyttää juuri omalle ihotyypille soveltuvia ihonhoitotuotteita sillä väärät hoitotuotteet eivät välttämättä tehoa. Ja kohtuus pitää muistaa tässäkin asiassa sillä liika on liikaa myös ihonhoidossa.