Paras silmämeikin pohjustusvoide kuivaihoiselle

  • 14 Apr, 2021
Silmämeikki

Tiesitkö, että silmämeikin pohjustusvoide voi auttaa meikkiä pysymään kauniina pidempään? Lisäksi hyvä pohjustusvoide saa ihosi voimaan paremmin ja näin ollen myös näyttämään kauniimmalta. Ei kuitenkaan ole samantekevää, millaisen pohjustusvoiteen valitset, sillä eri tuotteiden välillä voi olla suuriakin eroja. Lisäksi eri vuodenaikoina oma iho voi eri tavalla, ja etenkin talvisin se voi kuivua. Tässä artikkelissa haluamme paljastaa sinulle, millainen on paras pohjustusvoide kuivaihoiselle.

Kuinka valita silmämeikin pohjustusvoide?

Pohjustusvoiteissa voi olla suuriakin eroja niin laadussa kuin koostumuksessakin. Aina kaikkein kallein merkki ei välttämättä ole sinulle se paras, sillä oma ihonlaatu vaikuttaa suuresti siihen, millaisen pohjustusvoiteen tarvitset. Hyvä pohjustusvoide on oman ihosi kanssa samaa sävyä, sillä sen tehtävänä on tasoittaa ihon värieroja ja piilottaa esimerkiksi tummat silmänaluset.

Jos kärsit kuivasta ihosta, kannattaa valita sellainen voide, joka on koostumukseltaan paksumpi, rasvaisempi ja ravitsevampi. Tässä kohden kannattaa kiinnittää huomio voiteen tuotekuvaukseen, sillä siinä usein kerrotaan, millainen koostumus kyseisellä tuotteella on. Usein silmämeikin pohjustus luo kauniin pohjan silmämeikille, ja siksi on tärkeää, että oma voide ravitsee ihoa meikin alla.

Millaisia koostumuksia voiteissa on?

Pohjustusvoiteita löytyy lukuisilla eri koostumuksilla. Voit löytää voiteita, geelejä ja puikkoja, jotka kaikki ajavat saman asian. Kuivalle iholle kannattaa kuitenkin valita voidemainen tuote, sillä se imeytyy ihoon, tekee siitä terveemmän ja saa sen voimaan paremmin. Kun valitsee oikeat tuotteet, oma iho kiittää.