Poispestävä hiusväri antaa mahdollisuuden leikittelyyn

  • 15 Aug, 2022

Poispestävä hiusväri tarjoaa monia mahdollisuuksia.

Haluatko vaihtaa hiusväriä usein? Entä tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit hiuksiisi uutta ilmettä uuden värin avulla, mutta et ole ihan varma mikä väri olisi paras? Tai oletko haaveillut vaikka vaaleanpunaisista hiuksista, mutta et tiedä, sopiiko väri sinulle? Vai tarvitsetko joihinkin juhliin tietyn hiusvärin? Poispestävä hiusväri tuo ratkaisun näihin ongelmiin helpolla tavalla. Parasta on, että väri haalistuu pesujen myötä, joten mitään pysyvää vahinkoa ei tapahdu, vaikkei väri sopisikaan arkilookiisi.

Poispestävä hiusväri sopii yleensä vaaleille hiuksille

Tutki väripakkausta tai nettikaupassa annettuja tietoja huolellisesti, jotta voit ennustaa lopputuloksen parhaalla mahdollisella tavalla. Usein etenkin pastellisävyt värjäävät kunnolla ainoastaan vaaleita hiuksia - joko luonnonvaaleita tai vaalennettuja. On myös olemassa sellaisia värejä, jotka antavat vähintäänkin sävyä myös tummemmille hiuksille, joten ota ensin selvää, mikä väri sopii sinun hiustesi pohjasävylle. Jos tummemmissa hiuksissa on vaaleita raitoja tai muita vaalennettuja osioita, niin niihin pastellisävytkin luonnollisesti tarttuvat.

Poispestävä hiusväri pysyy yleensä muutamia pesuja haalistuen hieman joka pesulla. Eri tuotteille luvataan eri mittaisia pysyvyyksiä. Jotkut pysyvät pari pesua ja toiset aina 15 pesuun asti. Värin pysyvyys riippuu käytetystä väristä, hiuslaadusta ja hiusten kunnosta. Käsittelemättömistä, hyväkuntoisista ja liukaslaatuisista hiuksista väri poistuu nopeammin kuin käsitellyistä tai huokoisista hiuksista. Jos värin haluaa haalistuvan pois nopeammin, on vain tehtävä useita pesuja ja hoitoja.

Valmistaudu päivääsi, suunnittele ennalta

Päätä ensin väri, jota tavoittelet hiuksillesi. Vaaleat hiukset sopivat pohjaksi mille tahansa väliaikaiselle värille, tummien hiusten valikoima on hieman rajoitetumpi, ellet ole valmis esimerkiksi vaalentamaan tai raidoittamaan hiuksiasi etukäteen. Tutki sitten tarjolla olevia värejä. Mikä tuote tuottaa halutun lopputuloksen juuri sinun hiuksillesi? Lue pakkauksen värjäysohjeet tarkasti. Onko hiusten oltava vastapestyt? Kosteat vai kuivat? Mikä on vaikutusaika? Noudata ohjeita. Värjäyksen jälkeen voit muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla ja olet valmis pyrähtämään rientoihisi!