TOP 10 suomalaiset kosmetiikkakaupat netissä

  • 12 Jul, 2018

Nykyään saa tilattua melkein mitä tahansa netistä: vaatteita, ruokaa tai vaikkapa huonekaluja. Kosmetiikka, esimerkiksi meikit, kynsilakat ja erilaiset ihonhoitotuotteet ovat myös saatavilla netistä. Koska useimmat naiset käyttävät tuotteita päivittäin, on niiden hinta-laatusuhde monelle tärkeä. Netistä löytyy kosmetiikkakauppoja satoja, ellei tuhansia, joista valikoida. Valitseminen ei olekaan niin helppoa, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Verkkokauppaa valitessa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi postikulut, luotettavuus, toimitusajat, hinta ja mahdolliset alennukset. Ei ole yhdentekevää mistä tilaa ja millä hinnalla, joten tässä on listattuna top 10 suomalaista kosmetiikkakauppaa, joista on helppo valikoida.

Suosituimmat kosmetiikkakaupat Suomessa

Lista voidaan aloittaa Thebos-kaupalla. Sieltä voi tilata Elf-tuotemerkkiä, jota monet meikkivinkit suosittelevat. Bearel on sopiva korealaisen kosmetiikan faneille, koska suomalainen verkkokauppa tarjoaa niitä hyvällä valikoimalla. Jos taas haluaa luonnonkosmetiikkaa, kannattaa kääntyä Greenlips Beautyn tai Biodellyn puoleen. Suomen laajimpia tuotevalikoima löytyy KICKS-sivustolta, jossa on kaikkea hajuvesistä lähtien aina hiustenhoitotuotteisiin asti. Toinen laajan valikoiman kauppa on Cocopanda, jonka sivuilla on yli 9000 erilaista tuotetta, Sokoksen sivuilta löytyy hyvä valikoima halpoja meikkejä, joiden toimitusaika on tavallisesti 1-4 arkipäivää. Eläinkokeetonta kosmetiikkaa voi tilata Koreinan verkkokaupan sivuilta.

Top 10 listalle pääsee myös laajan valikoiman Eleven-kosmetiikkakauppa. Jos meikkipussi kaipaa sisältöä, tältä sivustolta löytyy takuuvarmasti jotain.. Valikoimassa on erilaisia huippuluokkaa olevia siveltimiä, huulikiiltoja ja kaikkea muutakin, mitä sattuu tarvitsemaan. Toimitus on nopeaa, vain 3-5 arkipäivää. Jos tilattujen tuotteiden arvo on yli 50 euroa, toimitus on maksuton. Pretty-sivustolla löytyvät useimmat suosituimmat brändit, kuten Maybelline, NYX sekä e.l.f. Toimitus on nopeaa ja tilauksen saa parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Jos tilaa MakeUpShopin sivustolla, yli 40 euron tilaukseen saat ilmaisen toimituksen sekä yllätyslahjan.

Nettikaupan valitseminen

Suomalaisesta kosmetiikkakaupasta tilaaminen on monille paras vaihtoehto, sillä toimituskulut ovat edulliset ja tavara saapuu yleensä jo parin päivän päästä kotiovelle saakka. Myöskin mahdollisuus siihen, että tuote olisi vain kopio, pienenee huomattavasti. Ennen tilaamista kannattaa kuitenkin tarkistaa, löytyykö sama tuote halvemmalla toisesta verkkokaupasta. Naisille kauneus on tärkeää, joten hyvälaatuisen meikin ja suosittujen ihon kunnossapitoon suunnattujen tuotteiden hankkiminen on kannattavaa. Jotkut suomalaiset verkkokaupat tarjoavat ilmaiset postitukset, kun tilauksen koko hinta ylittää tietyn rajan. Tämän takia kannattaa aina miettiä etukäteen, mitä haluaa ostaa, ja tilata ne kaikki kerralla.

Meikkien valitseminen

Kauneus on naisten keskuudessa hyvin yleinen puheenaihe. He juttelevat parhaimmista tuotemerkeistä, omista suosikeista joita he käyttävät päivittäin, tai siitä mitkä ovat juuri trendikkäimmät luomivärit. Meikkien ostamisessa joillekin on tärkeää, ettei niitä testata eläimillä, joten heidän kannattaa valita verkkokauppa, jossa tämä kriteeri toteutuu. Luonnonkosmetiikkaa saa ostettua monesta verkkokaupasta ja vaikka se saattaa olla hieman kalliimpaa kuin muut kaupan meikit, tavara on hintansa väärti. Luonnonkosmetiikassa kun ei ole haitallisia kemikaaleja. Kosmetiikkaa voi tilata kavereiden kanssa kimpassa. Joskus sivustolta on mahdollista saada ilmainen toimitus, mikäli tilauksen yhteishinta nousee tietyn euromäärän yläpuolelle.