TOP 10 ulkomaalaiset kosmetiikkakaupat netissä

  • 12 Jul, 2018

Kauneus on aihe, joka puhuttaa nykypäivänä paljon. Etenkin naiset käyttävät paljon aikaa ja rahaa erilaisiin kauneudenhoitotuotteisiin. Niitä myös vertaillaan keskenään paljon. Usein hinta ja laatu ovat kosmetiikkatuotteissa ratkaisevassa asemassa. Kallis hinta ei aina takaa laadukasta tuotetta ja halpa tuote voikin olla laadultaan parempi. Suomessa kosmetiikka on pääosin kallista, eikä kaikkia suosittuja merkkejä ole saatavilla. Useimmat tilaavatkin kosmetiikkatuotteensa ulkomailta, sillä tarjonta on huomattavasti suurempi. Ennen tilaamista kannattaa kuitenkin ottaa selvää kaupan luotettavuudesta, toimitusajoista sekä mahdollisista tullauskustannuksista. Tässä on valinnan helpottamiseksi listattuna netistä löytyvät top 10 ulkomaalaiset kosmetiikkakaupat.

Suosituimmat kosmetiikkakaupat

Parhaat meikkivinkit tulevat usein ulkomailta ja niiden toteuttaminen voi vaatia tuotteita, joita ei löydy Suomesta. Onneksi tilaaminen ulkomaalaisista kaupoista on nykyään helppoa. Ennen tilaamista on kuitenkin mukava tietää, mitä kauppoja netistä löytyy, jotta voi vertailla niiden tarjontaa ja löytää omat suosikkinsa. Yksi suosituimmista kosmetiikkakaupoista on brittiläinen Lookfantastic. Heidän valikoimiinsa kuuluu hiusten- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Toimitus on edullinen ja nopea. Tuotteet tulevat perille vain 3-6 arkipäivässä. Toinen brittiläinen mainitsemisen arvoinen kosmetiikkasivusto on Beautybay, josta löytyy ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa ja lahjapakkauksia todella edulliseen hintaan. Toimitusaika tuotteille on 5-8 arkipäivää.

Mikäli oma meikkipussi kaipaa täytettä, kannattaa suunnata brittiläiselle Love makeup -sivustolle. Tarjolla on laaja valikoima meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Sivustolta löytyy paljon hauskoja merkkejä, kuten Sigma, Zoeva ja Fairydrops. Laaja valikoima tuotemerkkejä löytyy myös FeelUnique-kosmetiikkakaupasta. Sieltä löytyviä merkkejä ovat esimerkiksi NYX, Urban Decay, DKNY ja Dior. Lisäksi tarjolla on monia muita merkkejä, joita ei Suomesta löydy. Mainitsemisen arvoisia ovat myös Directcosmetics ja hajuvesi.fi. Nimensä puolesta hajuvesi.fi kuulostaa suomalaiselta, mutta on todellisuudessa ruotsalainen. Beautylish on myös kokeilemisen arvoinen. He aloittivat toimintansa ensin Youtubessa, mutta laajensivat sitten verkkokaupaksi. Tarjolla on ihania kosmetiikkatuotteita edullisesti.

Suuremmat verkkokaupat

Oma meikkipussi voi saada täytettä myös isommista verkkokaupoista, jotka myyvät kosmetiikkatuotteiden lisäksi muita tuotteita, kuten vaatteita. Tällaisia kauppoja ovat esimerkiksi englantilainen Asos ja yhdysvaltalainen Amazon. Amazon on iso ja turvallinen ostospaikka, joka ei ole vielä rantautunut Suomeen, mutta ostaminen käy hyvin heidän verkkosivuiltaan. Asos-verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kosmetiikkatuotteita edulliseen hintaan. Samaan pakettiin voi halutessaan lisätä vaatteita ja asusteita. Myös eBaystä löytyy paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita, kuten meikkejä, meikkisiveltimiä ja meikkilaukkuja. Hinnat voivat olla todella alhaisia. Sieltä ostaessa kannattaakin kiinnittää huomiota myyjän saamaan palautteeseen, jotta meikit ovat varmasti aitoja.

Ennen tilaamista

Kauneus on nykypäivänä yksi suosituimmista aiheista. Internet ja netin keskustelupalstat ovat täynnä meikkivinkkejä, tuotevertailuja ja keskusteluja. Parhaat meikkivinkit poimitaan kuitenkin usein ulkomaalaisilta sivuilta, eikä niiden toteuttamiseen vaadittavia tuotteita löydy Suomesta. Useimmat tilaavatkin kosmetiikkatuotteensa ulkomailta. Ennen tilaamista kannattaa kuitenkin selvittää toimitusaika, mahdolliset tullauskustannukset sekä tuotteiden aitous. Tuotteet kannattaakin ostaa suosituilta ja turvallisilta verkkosivuilta, jotta voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Esimerkiksi Kiinasta ostetut meikit tai kosmetiikkatuotteet eivät välttämättä ole aitoja. Tuotteista saattaa tällöin puuttua vaikka ainesosaluettelo kokonaan, jolloin ei voi tietää, mitä tuotteet sisältävät ja onko niiden käyttäminen turvallista.