Trendikkäät hiusväri-ideat

  • 07 Nov, 2021

Naisen hiukset

Hiusten värjääminen voi korostaa niin ihoa, silmiä kuin tietenkin itse hiuksiakin. Se voi saada myös jopa vaatteet näyttämään paremmilta. Värin vaihtaminen tuo usein myös kaivattua vaihtelua arkeen. Väreissä ja väriyhdistelmissä on kuitenkin lukuisia eri vaihtoehtoja. Mistä sitten löytää parhaimmat hiusväri-ideat? Ideoita hiusten väriin voikin löytää lähes mistä vain. Me olemme valinneet näistä lukuisista inspiraation lähteistä parhaimmat ja kerromme ne sinulle seuraavaksi.

Hiusväri-ideat julkkiksilta

Monet julkisuuden henkilöt ovat usein edelläkävijöitä hiustrendeissä tai heillä on muuten vain kauniit, ammattilaisten käsittelemät hiukset. Julkkis, jonka tyyli, hiustenlaatu tai kasvojen piirteet ja värimaailma muistuttavat omaa, voivat olla loistava inspiraation lähde hiusmuutokselle. Kannattaa seurata etenkin julkkiksia, joiden ihon ja silmien väri on mahdollisimman lähellä omaa väriä.

Hiusväriä ei kuitenkaan aina kannata muuttaa pelkän kuvan perusteella – se voi nimittäin näyttää loppujen lopuksi itsellä melko erilaiselle. Jos hiusvärejä haluaa kokeilla riskittömämmin, voi ratkaisu olla poispestävä hiusväri. Tällainen väri kestää vain muutaman pesun. Mikäli sävy ei siis sovikaan itselle, se kuluu nopeasti pois. Mikäli väri taas oli nappivalinta, voi pois pestävät värin vaihtaa kestoväriin.

Inspiraatiota oman ihon sävyn avulla

Inspiroivat hiusten värit voi rajata itselle sopiviin oman ihon värin mukaan. Iholtaan kylmäsävyisten kannattaa kokeilla hiuksissa lämpimiä sävyjä ja lämpimän sävyisen ihon omaavien taas kylmiä sävyjä. Kannattaa silti muistaa, että mitään yleisiä värjäyssääntöjä ei tietenkään ole pakko noudattaa. Tärkeintä on, että oma hiustenväri miellyttää juuri itseä!