Tuuheat ja luonnolliset irtoripset

  • 14 Feb, 2022

Luonnolliset ja tuuheat ripset näyttävät hyvältä.

Monet meistä haluavat tuuheat ja näyttävät ripset, mutta omasta mielestä omat ripset eivät ole lainkaan sitä, mitä toivoisi. On monia tapoja, miten niitä voi itselleen yrittää kasvattaa, mutta nopeimmin ne onnistuvat, kun ottaa käyttöön luonnolliset irtoripset. Vaikka käyttääkin irtoripsiä, voi kokeilla onko esimerkiksi erilaisista ripsien hoitoöljyistä apua niiden kasvuun. Risiiniöljy on melkoinen tehohoito, jota voi käyttää ripsien lisäksi myös hiuksiin ja partaan. Se vahvistaa myös kynsiä sekä kynsinauhoja.

Luonnolliset irtoripset ripsinauhoilla

Millaiset ovat hyvät ja luonnolliset ripset? Niissä pitää huomioida se, että ne ovat kevyet, ne tuovat näyttävyyttä, mutta silti ne ovat helpot laittaa. Jos nauha on joustava, se ei tunnu raskaalta eikä tunnu tiukalta. Irtoripsien käytössä kannattaa huomioida myös se, että ne eivät ole kertakäyttöisiä, kuten monesti luullaan. Liima saattaa näyttää sotkuiselta, mutta sen voi varovasti puhdistaa pois. Siksi alkuperäistä laatikko on hyvä säilyttää.

Ripsien asettaminen paikoilleen on suhteellisen helppoa ja varsinkin, jos käyttää kokonaista ripsiriviä. Yksittäisten ripsien kiinnittäminen saattaa olla haasteellista, mutta niidenkin käytön oppii pienen harjoittelun jälkeen. Jos kaipaa silmämeikiltä intensiivisyyttä ja syvyyttä, ovat irtoripset siinä hyvänä apuna sekä pienellä vaivalla saa omasta katseestaan upean. Jos käyttää irtoripsiä, ei ripsien taivutusta tai ripsiväriä pidä unohtaa. Sillä saa häivytettyä mukavasti sekä omat että tekoripset.

Mitä käytössä on hyvä huomioida?

Jos ripsinauha vaikuttaa liian pitkältä, se on hyvä leikata lyhyemmäksi ulkonurkasta. Sen on tärkeää olla oman luomeen mahdollisimman hyvin sopiva. Kun on laittanut liiman, sen on annettava kuivua sen verran, että siitä tulee tahmeaa. Pinsettejä voi käyttää apuna, koska niillä saa paineltua reunat hyvin kiinni ja silloin ripset pysyvät kunnolla paikoillaan. Silmiin voi tehdä rajauksen, jolloin ripsinauha ei näy niin selvästi. Ripsinauhan poistaminen täytyy tehdä hellävaraisesti eikä missään nimessä repiä irti.