Viimeisimmät artikkelit

Ordinary seerumi ihon ongelmiin
  • 21 Jul, 2022

Kanadalainen The Ordinary-tuotesarja sisältää tarkoin valitun kokoelman tehokkaita ja kliinisesti testattuja ihonhoitotuotteita. Ordinary seerumi tarjoaa apua ihon päivittäiseen hoitoon. Siltä löytyy tuotteita niin aknen, ryppyjen, herkän että rasvaisen ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskien tasoittamiseen. Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja onkin tärkeää, ettei rasita ihoaan liikaa. Ordinaryn suositus on enintään kolme seerumia päivässä. Peruskaava ihonhoidolle on puhdistus, kosteutus ja suojaus. Ordinary seerumi kehittyy jatkuvastiThe Ordinary on jatkuvasti kehittyvä tuotesarja, joka hyödyntää tehokkaita kliinisiä teknologioita ja korostaa ihonhoitotuotteiden hinnoittelun sekä viestinnän avoimuutta.

Meikkipuuterin käyttö luonnollisesti
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Meikkipuuteri levitetään kasvoille kuivana, mutta se asettuu iholle samalla tavoin kuin meikkivoide. Meikkipuuterin käyttö sopii hyvin yksinään silloin, kun haluat kevyen ja hyvin luonnollisen meikin. Toinen mahdollisuus on käyttää sitä kuten puuteria, jolloin se suditaan meikkivoiteen päälle täydentämään ja kiinnittämään voidetta. Sillä voi myös korjata esimerkiksi aamulla tehtyä meikkiä päivän mittaan ja tulos pysyy edelleen hyvin luonnollisena. Se ei myöskään vaadi käytössä erillistä puuteria. Meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä eli meikkipuuterin käyttöMoni kaipaa iholleen ihanan pehmeää ja samettimaista kerrosta.

Terve iho kertoo hyvinvoinnista
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Ihon hyvinvointi lähtee oikeastaan sisältäpäin. Se ei kerro luonteesta vaan siitä, että ravinto on tärkeä tekijä ihon hyvinvoinnin kannalta. Sama pätee myös hiuksiin ja kynsiin. Kukapa ei haaveilisi kuultavasta, kirkkaasta ja tasaisen kimmoisasta ihosta. Iho todellakin kertoo myös sisäisestä hyvinvoinnista. Ihon hoito on aivan yhtä tärkeää sisäisesti kuin ulkoisesti. Ihon puhtauteen vaikutetaan tietysti ulkopuolelta, mutta sillä on merkitystä, mitä suuhunsa laittaa ja miten sitä kautta saa ihon hehkumaan. Riittävän monipuolinen ruokavalio onkin kaiken perusta.