Viimeisimmät artikkelit

Millainen prosessi on hajuveden valmistus
 • 10 Sep, 2022

Tiesitkö, että tuoksuja on käytetty ammoisista ajoista lähtien? Tiesitkö myös sen, että parfyymi -sana on ‘per funum’ ja se tarkoittaa ‘savuna ilmaan’? Tämä kuvaakin aika tarkasti sitä, millaisesta tuotteesta on kysymys. Hajuveden valmistus on mielenkiintoinen prosessi ja sillä onkin juuret syvällä ranskalaisessa sekä arabialaisessa kulttuurissa. Arabit eristivät ruusun tuoksua niiden terälehdistä ja ranskalaiset saivat viinistä erotettua puhtaan alkoholin. Näiden toimenpiteiden avulla on vähitellen edetty tähän päivään ja tuoksujen maailmaan. Hajuveden valmistus teollisestiEnsimmäiset parfyymitalot avasivat Ranskassa ovensa jo 1600-luvulla ja 1800-luvulla valmistamiseen alettiin käyttää erilaisia synteettisiä kemikaaleja.

Poispestävä hiusväri antaa mahdollisuuden leikittelyyn
 • 15 Aug, 2022

Haluatko vaihtaa hiusväriä usein? Entä tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit hiuksiisi uutta ilmettä uuden värin avulla, mutta et ole ihan varma mikä väri olisi paras? Tai oletko haaveillut vaikka vaaleanpunaisista hiuksista, mutta et tiedä, sopiiko väri sinulle? Vai tarvitsetko joihinkin juhliin tietyn hiusvärin? Poispestävä hiusväri tuo ratkaisun näihin ongelmiin helpolla tavalla. Parasta on, että väri haalistuu pesujen myötä, joten mitään pysyvää vahinkoa ei tapahdu, vaikkei väri sopisikaan arkilookiisi. Poispestävä hiusväri sopii yleensä vaaleille hiuksilleTutki väripakkausta tai nettikaupassa annettuja tietoja huolellisesti, jotta voit ennustaa lopputuloksen parhaalla mahdollisella tavalla.

Ordinary seerumi ihon ongelmiin
 • 20 Jul, 2022

Kanadalainen The Ordinary-tuotesarja sisältää tarkoin valitun kokoelman tehokkaita ja kliinisesti testattuja ihonhoitotuotteita. Ordinary seerumi tarjoaa apua ihon päivittäiseen hoitoon. Siltä löytyy tuotteita niin aknen, ryppyjen, herkän että rasvaisen ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskien tasoittamiseen. Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja onkin tärkeää, ettei rasita ihoaan liikaa. Ordinaryn suositus on enintään kolme seerumia päivässä. Peruskaava ihonhoidolle on puhdistus, kosteutus ja suojaus. Ordinary seerumi kehittyy jatkuvastiThe Ordinary on jatkuvasti kehittyvä tuotesarja, joka hyödyntää tehokkaita kliinisiä teknologioita ja korostaa ihonhoitotuotteiden hinnoittelun sekä viestinnän avoimuutta.

Tuuheat ja luonnolliset irtoripset
 • 14 Feb, 2022

Monet meistä haluavat tuuheat ja näyttävät ripset, mutta omasta mielestä omat ripset eivät ole lainkaan sitä, mitä toivoisi. On monia tapoja, miten niitä voi itselleen yrittää kasvattaa, mutta nopeimmin ne onnistuvat, kun ottaa käyttöön luonnolliset irtoripset. Vaikka käyttääkin irtoripsiä, voi kokeilla onko esimerkiksi erilaisista ripsien hoitoöljyistä apua niiden kasvuun. Risiiniöljy on melkoinen tehohoito, jota voi käyttää ripsien lisäksi myös hiuksiin ja partaan. Se vahvistaa myös kynsiä sekä kynsinauhoja. Luonnolliset irtoripset ripsinauhoillaMillaiset ovat hyvät ja luonnolliset ripset?

Meikkipuuterin käyttö luonnollisesti
 • 09 Jan, 2022

Meikkipuuteri levitetään kasvoille kuivana, mutta se asettuu iholle samalla tavoin kuin meikkivoide. Meikkipuuterin käyttö sopii hyvin yksinään silloin, kun haluat kevyen ja hyvin luonnollisen meikin. Toinen mahdollisuus on käyttää sitä kuten puuteria, jolloin se suditaan meikkivoiteen päälle täydentämään ja kiinnittämään voidetta. Sillä voi myös korjata esimerkiksi aamulla tehtyä meikkiä päivän mittaan ja tulos pysyy edelleen hyvin luonnollisena. Se ei myöskään vaadi käytössä erillistä puuteria. Meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä eli meikkipuuterin käyttöMoni kaipaa iholleen ihanan pehmeää ja samettimaista kerrosta.

Luonnollinen hampaiden valkaisu
 • 08 Dec, 2021

Jokainen meistä haluaa luonnollisen vaaleat hampaat ja raikkaan suun. Hampaat kellastuvat usein myös ihan arkisien ruokailutottumusten seurauksena. Mutta ei hätää, luonnollinen hampaiden valkaisu on täysin mahdollista ja siihen löytyy jopa useampia erilaisia mahdollisuuksia. Yksi mielenkiintoinen tapa ovat rouskuvat hedelmät ja kasvikset. Näistä varsinkin omenan väitetään olevan varsin oiva tuote hampaiden valkaisuun. Se aivan luontaisesti hankaa ruoanjäämät sekä plakkia pois hampaista ja on myös syötynä varsin terve vaihtoehto. Miten onnistuu luonnollinen hampaiden valkaisu mansikoilla ja ruokasoodalla?

Trendikkäät hiusväri-ideat
 • 07 Nov, 2021

Hiusten värjääminen voi korostaa niin ihoa, silmiä kuin tietenkin itse hiuksiakin. Se voi saada myös jopa vaatteet näyttämään paremmilta. Värin vaihtaminen tuo usein myös kaivattua vaihtelua arkeen. Väreissä ja väriyhdistelmissä on kuitenkin lukuisia eri vaihtoehtoja. Mistä sitten löytää parhaimmat hiusväri-ideat? Ideoita hiusten väriin voikin löytää lähes mistä vain. Me olemme valinneet näistä lukuisista inspiraation lähteistä parhaimmat ja kerromme ne sinulle seuraavaksi. Hiusväri-ideat julkkiksiltaMonet julkisuuden henkilöt ovat usein edelläkävijöitä hiustrendeissä tai heillä on muuten vain kauniit, ammattilaisten käsittelemät hiukset.

Helppo meikki arkeen onnistuu aloittelijaltakin
 • 06 Oct, 2021

Helppo meikki arkeen ei koreile meikin määrällä, vaan on kevyt, raikas ja kasvojen parhaita piirteitä korostava. Muutamalla tarkkaan harkitulla tuotteella saat aikaan luonnollisen lopputuloksen, vaikka et olisi vielä kokenut meikkaaja. Puhtaat, hyvin kosteutetut kasvot ovat paras alusta meikille. Iho näyttää heti tunkkaiselle ja vanhemmalle, jos se on kuiva ja kiristelevä, joten aloitathan hyvän kosteutusrutiinin jo nyt. Arkimeikin tulisi olla myös nopea ja vaivaton, joten pidättäydy yksinkertaisessa. Helppo meikki korostaa parhaita piirteitäsiArkeen sopivat loistavasti luonnolliset sävyt.

Paras silmämeikin pohjustusvoide kuivaihoiselle
 • 14 Apr, 2021

Tiesitkö, että silmämeikin pohjustusvoide voi auttaa meikkiä pysymään kauniina pidempään? Lisäksi hyvä pohjustusvoide saa ihosi voimaan paremmin ja näin ollen myös näyttämään kauniimmalta. Ei kuitenkaan ole samantekevää, millaisen pohjustusvoiteen valitset, sillä eri tuotteiden välillä voi olla suuriakin eroja. Lisäksi eri vuodenaikoina oma iho voi eri tavalla, ja etenkin talvisin se voi kuivua. Tässä artikkelissa haluamme paljastaa sinulle, millainen on paras pohjustusvoide kuivaihoiselle. Kuinka valita silmämeikin pohjustusvoide? Pohjustusvoiteissa voi olla suuriakin eroja niin laadussa kuin koostumuksessakin.

Terve iho kertoo hyvinvoinnista
 • 09 Apr, 2021

Ihon hyvinvointi lähtee oikeastaan sisältäpäin. Se ei kerro luonteesta vaan siitä, että ravinto on tärkeä tekijä ihon hyvinvoinnin kannalta. Sama pätee myös hiuksiin ja kynsiin. Kukapa ei haaveilisi kuultavasta, kirkkaasta ja tasaisen kimmoisasta ihosta. Iho todellakin kertoo myös sisäisestä hyvinvoinnista. Ihon hoito on aivan yhtä tärkeää sisäisesti kuin ulkoisesti. Ihon puhtauteen vaikutetaan tietysti ulkopuolelta, mutta sillä on merkitystä, mitä suuhunsa laittaa ja miten sitä kautta saa ihon hehkumaan. Riittävän monipuolinen ruokavalio onkin kaiken perusta.

Naisten kosmetiikka
 • 12 Jul, 2018

Kosmetiikka- ja hygieniatuotteet ovat osa arkipäivää. Jokaisen kodista löytyykin varmasti joitakin kosmetiikkatuotteita. Kosmetiikkaan kuuluvat kaikki kauneudenhoitoon käytettävät tuotteet sekä ihmisen välittömästi käyttämät puhdistusaineet, kuten shampoot, pesuaineet ja hammastahna. Kosmetiikka ei olekaan mikään uusi keksintö, sillä naiset ovat meikanneet jo vuosisatoja. Siksi se aiheuttaakin paljon keskustelua nykypäivänä. Lehdet ja netin keskustelupalstat ovat täynnä vinkkejä, vertailuja ja suosituksia erilaisista meikki- ja kosmetiikkatuotteista. Kaikki kosmetiikkatuotteet eivät kuitenkaan sovi kaikille esimerkiksi allergioiden vuoksi. Lisäksi jokaiselle ihotyypille löytyvät nykyään omat tuotteensa, joita käyttämällä saa oman ihon näyttämään mahdollisimman kauniilta.

TOP 10 ulkomaalaiset kosmetiikkakaupat netissä
 • 12 Jul, 2018

Kauneus on aihe, joka puhuttaa nykypäivänä paljon. Etenkin naiset käyttävät paljon aikaa ja rahaa erilaisiin kauneudenhoitotuotteisiin. Niitä myös vertaillaan keskenään paljon. Usein hinta ja laatu ovat kosmetiikkatuotteissa ratkaisevassa asemassa. Kallis hinta ei aina takaa laadukasta tuotetta ja halpa tuote voikin olla laadultaan parempi. Suomessa kosmetiikka on pääosin kallista, eikä kaikkia suosittuja merkkejä ole saatavilla. Useimmat tilaavatkin kosmetiikkatuotteensa ulkomailta, sillä tarjonta on huomattavasti suurempi. Ennen tilaamista kannattaa kuitenkin ottaa selvää kaupan luotettavuudesta, toimitusajoista sekä mahdollisista tullauskustannuksista.

TOP 10 suomalaiset kosmetiikkakaupat netissä
 • 12 Jul, 2018

Nykyään saa tilattua melkein mitä tahansa netistä: vaatteita, ruokaa tai vaikkapa huonekaluja. Kosmetiikka, esimerkiksi meikit, kynsilakat ja erilaiset ihonhoitotuotteet ovat myös saatavilla netistä. Koska useimmat naiset käyttävät tuotteita päivittäin, on niiden hinta-laatusuhde monelle tärkeä. Netistä löytyy kosmetiikkakauppoja satoja, ellei tuhansia, joista valikoida. Valitseminen ei olekaan niin helppoa, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Verkkokauppaa valitessa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi postikulut, luotettavuus, toimitusajat, hinta ja mahdolliset alennukset. Ei ole yhdentekevää mistä tilaa ja millä hinnalla, joten tässä on listattuna top 10 suomalaista kosmetiikkakauppaa, joista on helppo valikoida.

TOP 10 kosmetiikkatuotteet
 • 12 Jul, 2018

Kosmetiikka, kuten meikit ja erilaiset ihonhoitotuotteet, ovat arkipäivää lähes jokaiselle naiselle. Keskiverto nainen käyttääkin varmasti useita kosmetiikkatuotteita päivittäin joko oman ihonsa kunnosta huolehtimiseen tai kasvojensa ehostamiseen. Erilaisia kosmetiikkatuotteita on markkinoilla tuhansia ja jokaisesta kategoriasta löytyy vielä useita vaihtoehtoja ja brändejä. Toisinaan voikin olla vaikeaa löytää juuri ne itselle sopivimmat tuotteet. Koska valikoimaa on niin paljon, ei kaikkea millään voi itselleen hankkia. Jokaisen naisen kosmetiikka-arsenaalista tulisi kuitenkin löytyä tietyt perustuotteet, joihin kannattaa panostaa.