Irtokynnet

Irtokynsillä pituutta ja kauneutta

Kukapa ei olisi haaveillut kauniista kynsistä, jotka näyttävät aina huolitelluilta, siisteiltä ja vahvoilta. Parhaassa tapauksessa kynnet sopisivat kulloiseenkin asuun ja mielentilaan, ja niillä voisi jopa leikitellä. Tekokynnet tekevät tämän kaiken mahdolliseksi – vieläpä helposti ja edullisesti. Irtokynnet on helppo kiinnittää ja ne on mutkaton vaihtaa tarpeen ja halun mukaan. Kynnet saavat myös luovuuden kukkimaan, koska värejä ja kuoseja on rajaton määrä. Voit tilata erilaisia tekokynsiä helposti verkkokaupoista, sillä niiden valikoimia on helppo selata ja tilauksen tekee hetkessä. Näin saat helpolla tavalla piristystä arkielämään harmauteen ja tylsyyteen.

Tekokynnet sopivat varsin moneen tilanteeseen, tyyliin ja ikään. Nykyään yhä suositumpia ovat myös lasten tekokynnet, jotka käyvät mainiosti esimerkiksi perheen pienimpien prinsessaleikkeihin tai täydellisen juhlalookin viimeistelyyn.

Näin kiinnität tekokynnet

Tekokynnet lapsille ja aikuisille on helppo tilata tältä sivulta löytyvien verkkokauppojen kautta. Liimattavat tekokynnet kiinnitetään nimensä mukaisesti kynteen erityisellä kynsiliimalla. Osassa tekokynsiä pinta on valmiiksi esiliimattu, kun taas osassa käytetään erikseen liimaa. Jälkimmäiset irtokynnet kestävät käytössä yleensä hieman pidempään.

Moni jännittää sitä, osaako kiinnittää tekokynnet itse. Toimenpide ei kuitenkaan vaadi erityistä sorminäppäryyttä. Varman lopputuloksen saa, mikäli pyytää jotakuta auttamaan kiinnittämisessä. Mikäli inspiraatio iskee, tekokynsiä on mahdollista tuunata vielä lisää esimerkiksi koristelemalla niitä. Liimattavat tekokynnet kestävät paikoillaan parista päivästä pariin viikkoon. Tämä riippuu paitsi kiinnitystavasta myös rasituksesta, joka kynsiin kohdistuu.

Tilaa irtokynnet arkeen ja juhlaan

Kun kiinnität irtokynnet, muista noudattaa hygieniaa. Puhdista ensin kyntesi liasta ja öljystä ja halutessasi voit käyttää myös desinfiointiainetta. Kiinnitä kynsi vasta sen jälkeen tiukasti paikoilleen, kun olet ensin poistanut mahdollisen tarran suojapinnan. Esimerkiksi naisten kosmetiikka tarjoaa nykyään todellisen aarreaitan kaikille vaihtelunhaluisille myös kynsien saralla. Valinnanvaraa riittää eri väreissä, kuoseissa, pituuksissa ja muodoissa. Hinta on huokea ja laittaminen nopeaa: yhden käden kynnet löytävät oikeat paikkansa muutamassa minuutissa aloittelijallakin. Sivustomme kautta löydät myös muut kauneustuotteet, kuten meikinkiinnityssuihkeet.

Tekokynnet on yleensä melko helppo irrottaa itse, mikäli haluaa ne pois, ennen kuin ne irtoavat omia aikojaan. Jos tässä on haasteita, kannattaa pitää sormia viitisen minuuttia lämpimässä vedessä hanan alla tai astiassa. Tämän jälkeen tiukimpienkin kynsien pitäisi lähteä irti mutkattomasti. Uusien kynsikokeilujen aika voi olla jälleen huomenna, sillä lyhyt tekokynsien käyttö ei vaurioita omaa kynttä.