Vartalonhoito

Iho vaatii hellimistä

Tärkeintä ihonhoitoa eli vartalonhoito

Tiesitkö, että vartalonhoito on itsensä hemmottelua? Iho on elimistön suurin elin ja vaatii siksi hyvää huoltoa säännöllisesti. Ja sepä juuri onkin koukuttavaa, kun koko vartalo on hoidettu, iho on kostea ja hyvinvoiva. Meillä on tuotteita moneen lähtöön, mutta jos me jotakin suositellemme erityisesti, se on kuorinta vartalolle. Luonnollista on tietenkin ihon säännöllinen puhdistaminen, koska sehän pitää ihohuokoset kunnossa eivätkä ne pääse tukkeutumaan. Tämän sinä jo tiesitkin! Mutta kuoriminen on ihan super, koska se lisää ihonalaista verenkiertoa.

Vartalonhoito ja tarvittavat tuotteet

Ei vartalonhoito ole lainkaan vaikeaa vaan enemmänkin nautinnollista. Samalla tavoin kuin kasvotkin, myös muukin iho on pidettävä kosteana ja kimmoisana. Meillä on sinulle tarjolla tuotteita, joita ovat muun muassa vartalovoiteet, käsivoiteet, kuorintavoiteet, tuoksut sekä deodorantit. Jos kuorinta vartalolle tuntuu ensi alkuun vieraalta, niin kerran kokeilun jäät siihen varmasti koukkuun kuten moni muukin ystävämme. Kun ihonalainen verenkierto lisääntyy, myöskin turvotus vähenee ja voiteet imeytyvät ihoon paremmin. Tämä taas puolestaan tekee olon mukavammaksi ja kukapa ei haluasi miellyttää itseään kaiken kiireen keskellä.

Myönnämme sen, että Naisten kosmetiikka tarjoaa sinulle loputtomasti houkutuksia. Se saattaa olla loputon suo päättää, mitä haluaa. Me olemme tehneet sinulle ostamisesta kuitenkin paljon helpompaa, koska voit rauhassa katsella, vertailla ja lukea tuotteista niiden vaikutuksista ja ainesosista. Purkin kyljessä ainesosat ovat välillä niin pienellä tekstillä, että niistä ei tahdo saada mitään selvää. Nettiostokset ovatkin siksi helpompia, koska ainekset näkee selvästi. Varsinkin silloin, kun on stressaantunut ja väsynyt, pitää antaa aikaa itselleen. Ja mikä onkaan antoisampaa kuin piristää itseään ulkoisesti saamalla harmaa iho jälleen loistamaan! Säännöllisesti suoritettu vartalonhoito tehostaa myös sitä, että kuona-aineet poistuvat kehosta. Kesällä ihoa kuivattaa ihana aurinko ja talvella saman tempun tekee kuiva, pakkasellinen ilma. Joten kosteus on tärkeää pitkin vuotta.

Parhaat vartalonhoitotuotteet kuorintaan ja kosteutukseen

Parhaat vartalonhoitotuotteet tekevät ihosta jälleen sileän ja sävyltään kirkkaan. Kuorinnan tarkoituksena on poistaa kuollutta ihosolukkoa, joka tekee pinnasta samean eikä oikein kosteuttavat hoitotuotteetkaan kunnolla imeydy ihoon. Iho on hyvä kuoria kerran viikossa, mutta kevyesti sitä voi kuoria jopa useammin. Ikääntyneempi iho kaipaa säännöllistä kuorintaa, koska sen uudistumisprosessi on huomattavasti hidastunut. Monet ovat kysyneet meiltä, mitä vaikuttaa suolakuorinta vartalolle? Se on äärimmäisen ihana tapa esimerkiksi saunassa. Kuorinnan jälkeen ihon on todella pehmeä. Näihin kuorintatuotteisiin on yleensä lisätty eteeristä öljyä, joka hoitaa ihoa samassa, kun suola kuorii kuollutta ihosolukkoa.

Kuten olet huomannut, niin vartalonhoitotuotteet ovat osa arkea ja niitä on käytettävä säännöllisesti, että iho voi hyvin. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin ja kosteusvoiteet netistä ostettuna on todella vaivatonta. Jos ihon on hyvin kuiva, suosittelemme kosteusvoiteiden lisäksi öljyä. Rasvoittuva iho kaipaa enemmän geelimäistä tai mattapintaista voidetta, jolloin lopputulos ei ole niin kiiltävä varsinkin kasvoilla. Kosteusvoiteen käyttö on tärkeää sekä aamulla että illalla, mutta päivän mittaan voi ihoa myöskin kosteuttaa ja se onkin varsin suositeltavaa. Kasvosuihkeilla saa virkistettyä ihoa eikä haittaa, vaikka meikkiä on pohjalla. Vuodenaikojen vaihtelu vaatii voiteilta erilaisia ominaisuuksia.

Vartalonhoito
Vartalonhoito

Vartalonhoito osaksi arkea ja elämää

Tiedämme hyvin sen, että välillä on kiire ja silloin vartalonhoito saattaa jäädä unohduksiin. Mutta hankkimalla kosteusvoiteet netistä, säästää aikaa niiden varsinaiseen käyttöön. Meillä ei todellakaan ole pitkiä kassajonoja, joten siihen ei kulu aikaa. Kaikki tuotteet ovat aina esillä ja sinulla on mahdollisuus tutustua niihin kaikessa rauhassa. Jälleenmyyjä verkostomme on luotettavaa ja he pitävät siitä huolen, että sinulla on tuotteet pian käytössäsi. Kaiken säästyneen ajan voit käyttää ihosi hoitoon. Voit nauttia kuorinnasta ja ihosi voitelusta täysin siemauksin. Me haluamme tehdä sinulle kaiken helpoksi, jotta sinulla on aikaa nauttia tuotteistamme ja tehdä arjestasi miellyttävämmän sekä ihonhoidosta säännöllisen. Mikä onkaan ihanampaa kuin viettää aikaa itsensä kanssa, nauttia oman ihon hohdosta ja tuntea sen hyvinvointi!